Servicii si tarife

Madlene are în centrul preocupărilor nevoia de învățare și interesul pentru cunoaștere al copiilor, aplicând astfel strategiile optime în desfășurarea acțiunilor instructiv - educative, cu ajutorul cadrelor didactice specializate (institutori – educatoare cu atestat de limba engleză).

Activitățile educativ-recreative sunt desfășurate conform programei Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Programul centrului este conceput în așa fel încât să ofere părinților posibilitatea să opteze pentru:

  • Program scurt - 500 RON

  • Program mediu - 650 RON

  • Program prelungit - 850 RON

Meniul zilnic este supus atenției părinților, sănătatea copiilor este verificată permanent de un medic pediatru și un psiholog, cursurile opționale sunt asigurate de către profesori cu experiență, acoperind domeniul sportiv, dans, gimnastică aerobică, teatru, muzică, modelaj în lut, pictură, alte limbi străine (spaniolă, franceză, germană).

Excursii la munte ce vizează cunoașterea mediului, vizite la muzee pentru îmbogățirea cunoștințelor, teatru de păpuși, zoo, plimbări în parc

Organizarea de evenimente diverse: Sărbătoarea Crăciunului, a Paştelui, Ziua Mamei - 8 martie, Serbările Anotimpurilor

Centrul funcționează cu program normal pe tot parcursul anului (și în perioada vacanțelor școlare). Ne rezervăm dreptul de a face o selecție a copiilor în ceea ce privește vârsta minimă acceptată pentru înscriere.


Pentru zambetul si siguranta copilului dumneavoastra!