Asociatia Madlene

Centrul educațional Grădinița Madlene este parte integrantă a Asociației Madlene, organizație non profit având următoarele obiective:

  • oferirea unei alternative instructiv-educative copiilor antepreșcolari și preșcolari tipici dar și accesul la îngrijire și diferite tipuri de terapie pentru copilași cu nevoi speciale.

Asociația Madlene s-a născut din dorința de a găsi soluții viabile și eficiente problemelor educative, prevenirii abandonului școlar, copiilor din familii cu venituri mici, insuficiente sau fără venituri.

Am demarat numeroase proiecte pentru a oferi sprijin moral, financiar sau de specialitate copiilor sau familiilor defavorizate:

  • programe și parteneriate cu alte organisme similare pentru ajutor și asistenta copiilor cu dizabilitati și familiilor acestora (acces la îngrijire specializată, recreere terapeutică, suport și consiliere psihologică, incluziune socială).

  • intervenție specializata în autism, sindrom Down, ADHD și alte tulburări asociate pentru copii, tineri și adulți cu dizabilități.

  • activități culturale, spectacole, cursuri de dezvoltare artistică, aptitudini creative, expoziții.

Pe lângă activitățile instructiv-educative, organizează și activități recreative, distractive, cursuri și ateliere florale stimulând îndemânarea și talentul micuților dar și adulților care vor să beneficieze de instruire în domeniul floral sau artistic.

Vă mulțumim că ne sunteți alături înțelegând că „lumea redevine mai bună cu fiecare copil care intră în viața noastră”. Scopul nostru va continua să fie acela de a fi aproape și celor care au nevoie de ajutorul nostru, de „zâmbete, siguranță și iubire”. Și să înmulțim iubirea!


Pentru zambetul si siguranta copilului dumneavoastra!